Χονδρική

ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ

Τα τελευταία χρόνια έχουμε κερδίσει τους πελάτες μας κυρίως απο την ποιότητα των προϊόντων, τις χαμηλές τιμές και την άψογη εξυπηρέτηση που προσφέρουμε. Έχουμε την χαρά να συνεργαζόμαστε με ολες τις αντιπροσωπείες υπολογιστών και με περισσότερα απο 2000 συνεργεία και καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικευόματε αποκλειστικά στην προμήθεια οθονών laptop, έχουμε καθιερωθεί από το 2012 και παρέχουμε τις υπηρεσίες μας τόσο στη λιανική όσο και στη χονδρική. Γίναμε γνωστοί κυρίως γιατί έχουμε ένα εκτεταμένο κατάλογο και μεγάλη τεχνική γνώση στο συγκεκριμένο αντικείμενο, χαρακτηριστικά που μας επιτρέπουν όχι μόνο να σας παρέχουμε οθόνες για αντικατάσταση, αλλά και για να σας δώσουμε το κλειδί βοήθειας σε θέματα που είναι απαραίτητα ώστε να μπορείτε να πετύχετε σε μια πολύ σύνθετη και ανταγωνιστική αγορά. Προσφέρουμε άριστες τιμές, γρήγορη αποστολή και δωρεάν τεχνικές υπηρεσίες, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αγοράσετε σωστά, σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Στο Screens η βοήθεια και η εξυπηρέτηση πελατών είναι τεχνική και δεν υστερεί απο κανέναν εκπρόσωπο μας, επίσης θα βρείτε όλη την προσέγγισή μας όχι μόνο εξαιρετικά φιλική αλλά και πολύ αποτελεσματική. Το προσωπικό μας κατά τις εργάσιμες ώρες είναι εξαιρετικά γρήγορο και οι μεθόδοι αποστολής μας είναι βελτιστοποιημένες. Οι παραγγελίες μπορούν να παραδοθούν σε όλη την Ελλάδα την επόμενη ημέρα της πληρωμής. Σε απομακρυσμένες περιοχές - χωριά - δυσπρόσιτες περιοχές οι παραγγελίες μπορούν να παραδοθούν μέσα σε μόλις δύο εργάσιμες ημέρες

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ SCREENS ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ?

Επειδή καταλαβαίνουμε την αξία των μακροπρόθεσμων σχέσεων. Προσφέρουμε τηλεφωνική υποστήριξη καθώς και εξαιρετικά γρήγορη υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για όσους από εσάς το θελήσουν, επίσης καταλαβαίνουμε ότι οι πελάτες σας περιμένουν μόνο το καλύτερο από εσάς, καθώς και επειδή έχουμε καθιερωθεί από το 2012, μέχρι και αυτή τη στιγμή, έχουμε διανύσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να χτίσουμε παρόμοιες σχέσεις και εμείς με τους προμηθευτές μας σε Αμερική και Ασία, έχουμε εξαιρετικές τιμές και πρώτης ποιότητας Α+ σε όλα τα μοντέλα LCD. Κάθε οθόνη ελέγχεται σε όλα τα σημεία που θεωρούμε σημαντικά και επειτα στέλνεται σε κάθε πελάτη. Έχουμε τις χαμηλότερες τιμές με αυτή την ποιότητα οθονών στη Ελλάδα, με την πιο γρήγορη αποστολή και τη καλυτερη εξυπηρέτηση. Τώρα γνωρίζετε γιατί μας επιλεγουν εκατοντάδες μεταπωλητές - συνεργεία - καταστημάτα σε όλη την Ελλάδα.

ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Αγοράζετε 2 έως 20 τεμάχια και επωφελείστε 5€ έκπτωση στο κάθε τεμάχιο.

Αγοράζετε πάνω απο 20 τεμάχια και επωφελείστε 10€ έκπτωση σε κάθε τεμάχιο.

Για μαζικές παραγγελίες μιλήστε μαζί μας.